hallo! autorowi tematu chodziło o zmniejszenie siły hamowania, a tu pitu, pitu o żyletach. też mam pewien uraz prawej stopy i coś się orientuję. sądzę, że kolega nie jeździ sportowo więc może jakiś zestaw słabszych klocków i tarcz byłby rozwiązaniem?
Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
Zmniejszyć siły hamowania nie idzie :P
Nie wiem jak jest u was bo u mnie można przestawić tylko na 1 lub 0 i
z opisu vcdsa wynika że 0 do kół 15cali a 1 do 16" więc teoretycznie powinno być też 2 do 17" ale niestety niema :?
Nie wiem jak jest u was bo u mnie można przestawić tylko na 1 lub 0 i
z opisu vcdsa wynika że 0 do kół 15cali a 1 do 16" więc teoretycznie powinno być też 2 do 17" ale niestety niema :?
to nie ten kanał :idea: to co opisałeś jest w kanale 0 albo 1 (nie pamiętam teraz).
Chciałem też wyjaśnić, że nie chodzi mi o zmniejszenie siły hamowania, tylko o to, żeby pedał hamulca nie reagował od momentu kiedy spanie na niego piórko a dopiero jak wcisnę go powiedzmy 2 cm, dlatego myślałem, że to się gdzieś jakąś linką/śrubką reguluje.
Chciałem też wyjaśnić, że nie chodzi mi o zmniejszenie siły hamowania, tylko o to, żeby pedał hamulca nie reagował od momentu kiedy spanie na niego piórko a dopiero jak wcisnę go powiedzmy 2 cm, dlatego myślałem, że to się gdzieś jakąś linką/śrubką reguluje.
no nie tego się w ten sposób nie reguluje, zakup komplet miękkich klocków i wymień , efekt będzie podobny.
u mnie w MK 70 jest tylko do ustawienia w adaptacjach 0 lub 1 .
Pozwolilem sobie zrobic z tego zdjecia
tylko nie wiem czy w tym drugim zdjeciu chodzi własnie o zmiane tych kół.
Komentarz